El Posidònia Fest s’estrena el 3 de setembre amb Cine Núria i Pau Vallvé

El festival arrenca la seva primera edició amb el Port de Mataró com a escenari. La combinació de músics emergents amb cantants consolidats caracteritza el Posidònia, que té un accent clarament femení i mataroní. 

El Posidònia Fest arrenca aquest divendres la seva primera edició. Cine Núria i Pau Vallvé són els encarregats de donar el tret de sortida. El festival, ideat per Segell Microscopi, neix amb la voluntat de reivindicar la praderia de posidònia que hi ha a la costa de Mataró i, alhora, un intent de dinamització del Port, un espai renovat recentment. L’accent femení és molt present al festival, però també la mirada mataronina. A més a més, el Posidònia ha programat artistes emergents i cantants consolidats que, tot i tenir estils musicals diferents, estan units per la cançó d’autor, la cançó mediterrània, el jazz i el pop.

Amb dos concerts per dia, un a les 19 i l’altre a les 21:30 del vespre, el Posidònia Fest vol omplir el Port de Mataró de música i creació cultural. Maria del Mar Bonet actuarà el segon dia del festival i Lia Sampai en serà la telonera. L’endemà, Gessamí Boada i Txell Sust tancaran el Posidònia Fest amb dues propostes clarament mataronines. Els creadors del festival esperen que la d’enguany sigui la primera de moltes edicions.

Informa: E.Sitjà