El poeta mataroní González Pujalte presenta dos nous llibres premiats

Premiats al País Valencià, "Globoflèxia" i "Tríptic del meu cos sota la llum d'una bombeta d'escassa potència" es presenten aquest divendres a Dòria Llibres. Pujalte diu a l'Entrevista que 'un parla de coses senzilles i l'altra és més carnal'.

El poeta Joan Carles González Pujalte llegint un dels seus nous poemaris
El poeta Joan Carles González Pujalte llegint un dels seus nous poemaris

El poeta mataroní Joan Carles González Pujalte publica dos nous llibres, ambdós premiats. "Globoflèxia" ha obtingut el premi Antonio Matutano, d’Almassora, a la província de Castelló. I "Tríptic del meu cos al llit sota la llum d'una bombeta d'escassa potència", guanyador del premi Vila de Puçol, de la província de València. González-Pujalte ha explicat la temàtica dels dos llibres a l'Entrevista de Mataró Ràdio.

JOAN CARLES GONZÁLEZ PUJALTE, poeta
"Globoflèxia" parla més de les coses que tinc al meu voltant, de les coses senzilles que hi ha. I l'altre, el "Tríptic", és més carnal. És més sobre mi mateix, sobre el meu propi cos, sobre aquest cos que és la realitat que tenim. Que és un cos que és fungible. Hi ha una mena de por sobre el cos. I em baso molt en l'artista que a mi sempre m'ha inspirat, que és Francis Bacon. Per mi, els textos que feia són, per a mi, escandalosament poètics. I em vaig fixar molt en ell. 

    
La presentació dels dos nous llibres, editats per Onada Edicions, es fa divendres a les 7 del vespre a Dòria Llibres i consistirà en una conversa amb el crític de cinema i director del programa Última Sessió de tvmataró, Jacint Fornols.