El Pati de Can Marchal s'omple de la música d'Albert Palomar

Diumenge al migdia el Pati de Can Marchal va omplir-se de ritme gràcies als Vermuts Musicals. Aquests petits concerts se celebren el primer i tercer diumenge de cada mes i els organtizen la Casa de la Música de Mataró i les Associacions de Veïns de la ciutat. Aquesta vegada va ser el torn del cantautor Albert Palomar. El manresà presentava "La llosa del cavall", el seu tercer álbum. Les peculiaritats d'aquest són, segons el propi Palomar, que no hi ha guitarra i que les lletres són una mica més surrealistes. 

Els Vermuts Musicals s'han convertit en un pla molt interessant pels diumenges al migdia. No només perquè et permeten gaudir d'una bona estona acompanyat d'amics o família sinó perquè la proposta musical que ofereixen és de qualitat.

Pels que diumenge no van poder-hi anar, el proper dia 22 tornaran a tenir una nova oportunitat. Els Vermuts Musicals es traslladen al Parc de Cerdanyola i, en aquesta ocasió, l'artista convidat és Morlan River, un quintet que ofereix una barreja entre rock, folk i country.

Informa: L.Sanmiquel / J.Masriera