El paper, protagonista de l'exposició 'Gaia. Arrels" d'Olga Serral

Experimentar amb paper per tancar cicatrius. Aquest és el resultat de “Gaia. Arrels”, l’obra d’ Olga Serral en què el paper és protagonista. L’artista s’envolta de matèries naturals com ostres, petxines i corall per inspirar-se i casar aquesta matèria natural amb paper. L’exposició, que es pot veure a l’Espai Gatassa, compta amb collage, textures, relleus i composicions. Serral explica que la intenció de l’exposició és fer reflexionar sobre la vida: superar obstacles, aprendre a tancar cicatrius i extreure la part positiva de cada situació.

El kozo és el paper més manejable que utilitza Serral per fer les seves obres. Hi destaca el cotó perquè està format de fibres curtes, el pots blanquejar i dóna una sensació de puresa, mentre que el kozo permet donar un acabat diferent. L’artista també destaca les obres més grans, de metre cinquanta, i explica com la versatilitat del paper li permet ser molt creativa.

L’exposició es podrà veure fins el 25 d’abril i marca l’inici d’uns mesos plens de feina per a Serral. La propera exposició de l’artista serà a l’Espai Capgròs.

Informa: M. Rodríguez