×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El paper, fil conductor de la nova exposició de La Destil·leria

Són molts els artistes que trien el paper com a suport per les seves obres. Tot i així, cadascun d’ells el treballa d’una forma diferent. Precisament sobre això tracta la nova exposició que acull La Destil·leria de Mataró des del passat 26 de setembre. La mostra rep el nom de “Tarannàs, el paper” i reuneix obres d’11 artistes.

Les peces que es poden veure en aquesta exposició són dels artistes Tamara Ablameiko, Albert Alís, Carmen Chofre, Ana García, Sabine Finkenauer, Marta Lafuente, María Lería, Alberto Romero, Javito Ruiz, Begoña Tarrades y David Vergés. 11 professionals que han plasmat sobre el paper temes ben diversos. Així doncs, tant es pot veure un nen petit assegut a terra, com formes geomètriques o cares. Tal com afirma el propi Alberto Romero, comissari de l’exposició, el paper és el nexe comú entre ells però observant cada obra es pot apreciar com cada artista ha treballat aquest material d’una manera molt personal.

Per complir amb les mesures de seguretat marcades per les administracions, els organitzadors de ‘Tarannàs, el paper’ han marcat unes pautes per visitar l’exposició. Per exemple, l’aforament és limitat, s’ha de portar mascareta, hi ha gel hidroalcohòlic a l’entrada de la mostra, es controla la temperatura i es vetlla per mantenir la distància entre persones durant la visita.

Malgrat totes aquestes restriccions, Romero es mostra orgullós i admet que la rebuda del públic i la inauguració han estat molt positives.

Informa: L.Sanmiquel