El nou projecte de Perejaume, 'Guardar Fora', arriba a Mataró

El nou projecte de Perejaume "Guardar Fora" reivindica la comarca, i ho fa amb una exposició repartida en 5 espais diferents.

Fotografia: Mataró Audiovisual

Amb aquesta cara de satisfacció l’artista santpolenc Perejaume arribava aquest divendres al migdia a les 5 sènies, un dels 5 escenaris escollits del Maresme per portar-hi part del seu nou projecte, 'Guardar Fora'.

Perejaume se n’orgullía amb el Femer, mentre Elm Pou, de la cooperativa el bròquil, treballava en un camp sense cap sembrat productiu. De fet la única producció, a l’espera de plantar-hi porros, és un Femer que ha hagut d’esperar la pandèmia per fer-se realitat.

Finalment, aquest dijous una vintena de persones amb Perejaume al capdavant van ultimar el Femer. Una de les obres efímeres que formen part del projecte Guardar Fora. Un projecte que porta 5 obres de l’artista mataroní a 5 indrets diferents de la comarca.

A Mataró, qui vulgui podrà trobar enmig de les 5 sénies una d’aquestes 5 obres. El Femer, en una situació privilegiada, buscada i que va acord amb l’obra.

La iniciativa, comissionada per Jaume Coscollar, pretén donar visibilitat al Maresme, en un intent de celebració de l’espai i la cultura i es podrà visitar del 5 al 17 de juny. De fet, amb l’obertura avui del Femer a Mataró, també s’inicien una sèrie d’activitats en paral·lel en els 5 municipis que acullen l’exposició.

Informa: JM.Spà