El Nosaltres comença l’agost amb teatre, poesia i música

El Pati de Can Marchal acull aquest dijous un conte sobre un drac golafre, l’òpera prima de la dramaturga mataronina Minerva Prat i una combinació de folk silvestre amb poesia.

Imatge: Festival Nosaltres
Imatge: Festival Nosaltres

El Festival Nosaltres té a tocar l’equador de la tercera edició. Des de mitjans de juliol, cada dijous uneix diverses disciplines artístiques i aposta per la creació de proximitat. Per estrenar el mes d’agost proposen una tarda i una nit protagonitzades pel teatre, la música i la poesia amb un marcat accent quilòmetre zero.

El vespre començarà, a les 19h i al Pati de Can Marchal, amb la representació d’’Un drac a dieta’, l’adaptació del conte de Carles Cano que explica la història d’un drac molt golafre a través d’objectes, el cos i la veu. L’espectacle està creat per la companyia mataronina Teatre a la Vista, és a dir, per les artistes pedagogues Clara Bellavista i Berta Garriga.

A partir de les 21h serà el torn de l’obra teatral ‘De quan parlàvem de nosaltres’, l’òpera prima de la dramaturga i directora mataronina Minerva Prat. La temporada passada va ser tot un èxit a Can Gassol i ara aterra al Nosaltres per recuperar la història íntima entre dos personatges, interpretats per Pol Martínez i David Pruna.

El toc musical d’aquest dijous el posaran els maresmencs Saüc en flor. Ho faran amb una proposta inèdita i compartida amb l’actriu Blanca García-Lladó. Folk silvestre i poesia per emprendre un viatge pels boscos del Montnegre a partir de textos de Perejaume o Foix.

Després de la d’aquest dijous, la propera cita del Festival Nosaltres tindrà lloc l’11 d’agost. Serà amb música i poesia jove en clau femenina, emergent i, de nou, de quilòmetre zero.

Informa: L.Cera