El Museu de Mataró guanya visitants gràcies a la iniciativa d'obrir els dissabtes al matí

Més de 1300 persones han passat durant els matins de dissabte i des del passat mes de juny, pels diversos equipaments del Museu de Mataró. Una ampliació horària que es va aplicar tant a Can Serra com a Ca l'Arenas i Can Marfà i que pel que demostren les xifres ha estat un gran encert. De fet, així ho reconeixia la directora del Museu de Mataró, Anna Capella, a l'espai d'aquesta casa La Conversa, que afegeix que moltes d'aquestes són noves visites de persones que aprofiten el seu temps lliure de cap de setmana per fer activitat cultural.

Pel que fa a novetats, des del Museu de Mataró treballen ara en la segona planta de Can Marfà. La intenció es obrir aquest nou espai expositiu abans que acabi l'any i fer-ho sota el concepte de magatzem visitable. En aquest cas es vol fer especial èmfasi en la tècnica i la moda.

Entre les principals novetats que planteja el Museu de Mataró de cara als propers mesos, hi destaca una exposició sobre en Terri, Lluis Terricabres, en la que s'explicarà tant la seva obra com el Mataró de la seva època. Serà a partir de l'1 de desembre a Can Serra.

 

Informa: A.Gual