El Monumental representa “Com menja un caníbal”

El Monumental representa “Com menja un caníbal”

El passat dissabte 20 de març el teatre Monumental va acollir l’obra de teatre “Com menja un caníbal”. Creat per la companyia La Virgueria, tal com explica Aleix Fauró, co-director junt amb Isis Martín de La Virgueria i de “Com menja un Caníbal“ , aquest espectacle ambientat a la Barceloneta dels anys 50 explica la història de la Dora i de tots aquells que el sistema deixa de banda per no ser productius dins les regles del capitalisme.

Tot i que l’obra va ser creada abans de la pandèmia del coronavirus, Fauró explica que en aquests moments té més vigència i rellevància que mai. Segons el seu parer, la situació sanitària ha posat en evidència la poca preocupació per la salut mental de les persones. “Com menja un caníbal” prova de posar llum en tots aquests aspectes que acostumen a quedar a l’ombra.

L’obra va començar a les 8 de la tarda i va acabar prop d’un quart de deu. Va comptar amb totes les mesures de protecció envers la Covid-19, a saber: l’ús obligatori de mascareta, la desinfecció diària de tots els espais, gel hidroalcohòlic i aforament limitat, entre d’altres.

Informa: R.Casanova