El Monumental inaugura temporada de teatre el gener del 2020

El Teatre Monumental comença nova temporada estable el 25 de gener. Una programació amb clàssics actualitzats, espectacles innovadors i dansa. Noms com els de Josep Maria Pou, Mario Gas, Míriam Iscla, Jordi Casanovas, Pep Pla, Rosa Boladeras i Marc Rosich són alguns dels més destacats de la proposta teatral del 2020, que posarà el punt i final el 3 de maig.

El primer muntatge, “La Rambla de les floristes”, és un text de Josep Maria de Sagarra i dirigit per Jordi Prat i Coll, en el què es reflecteixen les commocions polítiques de dos moments destacats de la història recent.

El mes de febrer els espectadors podran veure “Abans que es faci fosc” un viatge sideral i íntim d'una astrònoma cap a la ceguesa, dirigit per Pep Pla i interpretat per Míriam Iscla. També al febrer, el Monumental acollirà el nou espectacle de Jordi Casanovas “Jauría”. Una ficció documental sobre el judici de La Manada, a partir de les declaracions dels condemnats i la víctima.

En el següent espectacle la dansa multidisciplinar será la protagonista.“Play” és el nou espectacle d’Aracaladanza que arribarà a Mataró el 21 de març.

A principi d’abril serà el torn de “Viejo amigo Cicerón” un espectacle sobre la historia i personalitat de l’orador romà, interpretat per Josep Maria Pou, i dirigit per Mario Gas.

El punt i final a la temporada el posarà “La tempesta” de William Shakespeare, una comèdia sobre les utopies socials dirigida per Marc Rosich.

Des del 18 de desembre i fins el proper dia 27 es poden adquirir els nous abonaments per la temporada, que representen un estalvi del 40 per cent del preu de les entrades dels sis espectacles. A partir del 30 de desembre es podran comprar les entrades individuals.

 

Tags: