EL Mercat del Film Vol.8 porta projeccions mataronines ben diverses

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el 8è Mercat del Film a Mataró, una cita amb projeccions de curtmetratges d’autors mataronins i maresmencs. L’activitat s’ha celebrat a Can Gassol i ha estat organitzada pel M|A|C i Hotel Elèctric. Una vegada més, s’ha pogut posar l’accent a la creació audiovisual local amb projeccions d’una trentena de films de curta durada amb diferents formats.

Segons Judit Vives, organitzadora del Mercat del Film i membre d’Hotel Elèctric, explica que aquest esdeveniment és un espai on trobar i remenar tota mena de productes audiovisuals. Reconeix que, edició rere edició, la qualitat dels muntatges nascuts a Mataró va en augment. En definitiva, l’espai vol ser punt de trobada entre els professionals del sector per teixir sinergies entre ells i servir d’inspiració.

El Mercat s’havia d’obrir inicialment divendres 18 d’octubre amb la projecció de Bu San (Good Bye, Dragon Inn), però els organitzadors van decidir ajornar-ho amb motiu de la vaga general.

El gruix de la programació del Mercat del Film Vol.8 va tenir lloc ahir a partir de dos quarts de set de la tarda amb la projecció de 30 projectes mataronins. Els formats són ben variats: des de curtmetratges, a peces de videoart, passant per documentals, tràilers o videoclips, entre d’altres. La cloenda anirà a càrrec de Revela’t, la mirada rebel, un documental de Jacint Fornols que anirà seguit d’una xerrada sobre el documental.

Informa: G.Lira / L.Mulà / J.Masriera