El Mercat del Film torna amb una vintena d'audiovisuals

Can Gassol ha acollit aquest cap de setmana la 7a edició del Mercat del Film. Un festival que està organitzat per Hotel Elèctric i el Museu d’Art Contemporani (MAC) amb la finalitzat de mostrar tota la producció audiovisual creada per realitzadors i per artistes de la ciutat o produïda a Mataró. De fet la idea amb la que va néixer aquest projecte va ser convertir-se en un espai de trobada i difusió de projectes audiovisuals amb segell mataroní. Una edició en la que s’han projectat més d’una vintena de projectes audiovisuals entre curtmetratges de ficció, videoclips o sèries.  Ho explica Jesús González, membre d’Hotel Elèctric.

Aquesta edició del Mercat del Film es va inaugurar amb la projecció de “Bruno”. Un curtmetratge del mataroní Jordi Estapé, produït per 200films i la Universitat de Ravensbourne (Londres). Un projecte que explica la vida d’en Bruno  un jove delinqüent d'Alemanya, és enviat a la Catalunya rural durant l'estiu com una última oportunitat de rehabilitació abans de fer els divuit anys. Jordi Estapé reconeix que poder mostrar la seva obra a casa seva és tot un orgull.

Durant la 7a edició del Mercat del Film també es va poder visualitzar el documental de la productora mataronina Clack “Josep Palau i Fabre. Retrat cubista”,  que repassa la figura i trajectòria del literat català.