El Mercat del Film compartirà curts mentre duri el confinament

Hotel Elèctric ha engegat aquest cap de setmana el Mercat del Film Home Edition. Es tracta d’una adaptació casolana del Mercat del Film, el festival que des del 2013 reuneix a Mataró els creadors audiovisuals locals i dona difusió a la seva obra. L’objectiu d’aquesta nova versió és compartir alguns dels curtmetratges i videoclips projectats durant les vuit edicions del festival, sobretot en la darrera, i fer així més fàcil el confinament pel coronavirus. 

La idea va sorgir després que Hotel Elèctric sabés que el Festival de Sitges està projectant aquests dies curtmetratges del gènere fantàstic. Una iniciativa que va plantejar una pregunta: si Sitges ho fa, per que no Mataró? Ho ha explicat a Mataró Audiovisual Jesús González, membre d’Hotel Electric.  

El Mercat del Film Home Edition ha començat aquest diumenge amb la projecció del curt ‘Oda a l’espectador’, una estrena del mataroní Julian Waisbord. Però la resta de treballs seleccionats – en total, una vintena- es van projectar l’any passat al Mercat del Film, com per exemple, ‘No hay precio’, d’Albert Poquet; ‘Caronte’ de Luis Tinoco o el videoclip ‘Aviat’ de Cine Nuria.  

Tots aquests projectes es podran veure cada dia a partir de les cinc de la tarda al blog d’Hotel Electric i a les seves xarxes socials mentre duri el confinament. 

Informa: B. Doñate