El mataroní Jordi Rovira, juntament amb Xavier Baig, descobreixen l’Eugenio més personal

Eugenio

“Eugenio” és el nom que rep el nou documental de Xavier Baig i el mataroní Jordi Rovira. Després de l’èxit de “Joana Biarnés, Una entre tots” Baig i Rovira tornen amb un llargmetratge sobre la vida del famós humorista Eugenio, una història que mostra la part més fosca i profunda de l’artista en la persona d'Eugeni Jofra.

Eugeni Jofra va morir als 59 anys i durant la seva vida va viure marcat per la influència del seu pare, però sobretot de la seva dona. El seu pas pels escenaris i darrere d’aquests són alguns dels elements que s’expliquen al llarg d’un documental que no deixa indiferent a ningú.

El director Jordi Rovira explica durant una entrevista al programa “El Mirador” que un dels objectius del documental era aprofundir en la vida de l’artista a través  d’entrevistes amb les persones de l’àmbit privat més íntim, família i amics que realment coneixien a Eugenio Jofra. Tot queda acompanyat d’imatges i altres documents que mostren una visió que connecta més amb l’espectador.   

2 anys de feina que finalment queden reflectides en aquest llargmetratge. En aquests moments “Eugenio” s’ha emès en el festival DocsBarcelona, però es podrà visualitzar a Mataró a partir del mes d’octubre.

 

Informa: J.Méndez