El Maresme Sound reprèn l’activitat musical a Can Gassol

Mazoni, Carles Duart, Dácil, Cine Nuria i Espacea seran els protagonistes d’aquesta represa del cicle musical

El Maresme Sound reprèn l’activitat musical a Can Gassol

El cicle de música Maresme Sound reprèn la seva activitat musical programant dos dies de concerts en directe. Aquest cicle, que vol donar a conèixer diferents estils i tendències musicals, va ser aturat durant la primavera del 2020 a conseqüència de l’arribada del coronavirus. A la tardor, van tornar a intentar reprendre’l canviant-ne la ubicació i passant de Dòria Llibres a Ca l’Arenas, però finalment tampoc va ser possible. Aquesta serà doncs, la tercera vegada que ho intentin i ara, sembla que serà la bona. Els concerts s’han traslladat a Can Gasol, un espai que els permet mantenir l’essència de la proximitat que volen garantir al Maresme Sound. Organitzat per Dòria Llibres i l’Associació Cultural Aiguamoll Música amb la col·laboració Cultura Mataró, aquest vol ser una aposta cultural segura.

La programació dels concerts aquesta vegada es concentra entre els dies 19 i 20 de febrer. El dia 19 serà el torn de Mazoni a les set de la tarda i de cara a dissabte s’han plantejat dos concerts dobles: Carles Duart i Dácil de dotze a dues del migdia i Cine Nuria i Espacea de sis a vuit del vespre.

L’aforament de Can Gasol només permet 55 persones de públic, però totes les mesures de seguretat estan garantides i els organitzadors demanen que tothom qui hi assisteixi porti el DNI per poder traçar els contactes en cas de detectar-se una persona positiva de Covid-19 entre els espectadors. Les entrades, que tenen un preu d’entre sis i deu euros, ja estan a la venda i es poden adquirir presencialment a  Dòria Llibres.

Informa: M.Gómez / L.Cera