El Músiquetes veurà cantar a 800 alumnes aquest cap de setmana al Monumental

800 alumnes de 17 escoles mataronines participaran aquest cap de setmana en una nova edició del Musiquetes. Una cantata que vol fomentar una experiència musical a nens i nenes de primària i ajudar-los a descobrir les virtuts de la música. Les escoles adherides al projecte treballen les cançons i les coreografies durant tot l’any i tant dissabte com diumenge al teatre Monumental es podran escoltar cançons populars com “Allà a Mataró hi havia un tranvia”, dirigides per Dani Àlvarez i acompanyades pel grup ‘La Coixinera’. Pol Ducable, responsable d’activitats de la Casa de la Música dóna importància al projecte pedagògic i assegura que és un repte per a tots els alumnes.

L’èxit dels últims anys i la bona avaluació de les escoles ha permès que Musiquetes arribi a la seva desena edició. Per a les escoles, l’experiència serveix perquè els alumnes guanyin aptituds musicals i visquin un dia especial, ja que per a molts és la primera vegada que pugen dalt d’un escenari a cantar i, a més, ho fan acompanyats de música en directe.

De cara a l’edició de l’any vinent, la Casa de la Música es planteja introduir canvis i un nou format, amb cançons renovades i personatges de conte que expliquin noves històries. Amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, s’espera que el projecte pedagògic engegui una nova etapa per fer gaudir de la música a milers de mataronins.

Informa: M.Rodríguez