El músic Pep Lladó presenta el seu nou llibre a Dòria Llibres

El músic Pep Lladó presenta “Componer canciones para dialogar con tu mundo” a la llibreria Dòria Llibres de Mataró. El cantautor ha decidit, per primer cop, posar-se a la pell d’un escriptor i ha escrit un llibre sobre com es componen les cançons. A l’inici va començar a escriure centrant-se en qüestions més tècniques però ràpidament es va adonar que interessava més la part emocional de la creació musical.

La vintena d’assistents a l’acte també han pogut gaudir d’un concert en directe del pianista maresmenc que ha dedicat tota la seva vida a la música amb una discografia de 9 treballs. La necessitat d’escriure el llibre neix després de la realització d’un taller de composició a Mèxic que posteriorment va portar a Catalunya. Després de viure totes aquestes experiències i, a l’adonar-se de tot el material que tenia, va decidir publicar el llibre. L’objectiu de la publicació és que els lectors a través de la composició musical es coneguin personalment i puguin convertir en cançons els seus sentiments.

Roser Capdevila, creadora de les Tres Bessones, ha estat l’encarregada d’escriure el pròleg del llibre, ja que l’autor i la il·lustradora van treballar conjuntament durant 10 anys.

Informa: E. Vallmajor