El llibre perquè petits i grans juguin junts

Les germanes Montse i Pinyeres Assens busquen recuperar els jocs més tradicionals en el seu llibre "100 jocs per fer a casa amb els teus fills". El llibre recull jocs de tota la vida i dóna les instruccions necessàries perquè pares i fills puguin fer-se les fitxes, peces o altres estris que es necessiten per jugar-hi. Jocs de memòria, el mikado, els jocs d'estratègia Otello o jocs amb baletes són alguns dels exemples del que podem trobar en aquest llibre, que es va presentar aquest passat dissabte a Dòria Llibres. La idea és que pares i fills puguin primer, construir aquests jocs, i després jugar-hi junts.

La intenció de les germanes Assens és crear un espai de joc familiar perquè pares i fills juguin plegats, una tendència que afirmen, de mica en mica es va perdent. Amb aquesta iniciativa també rpetenen fomentar la creativitat i la imaginació dels més petits.

Montse Assens viu a Premià de Mar i treballa en el sector del lleure per als més petits. Pinyeres Assens viu a Mora la Nova, a Ribera d'Ebre i és tècnica en Educació Infantil, Integració Social i directora de lleure.

Informa: A.Gual