El Llibre Gegant de Contes arriba a la 45a edició

La iniciativa emmarcada en el Sant Jordi Mataró s’ha pogut celebrar al carrer amb totes les mesures de seguretat

El Llibre Gegant de Contes arriba a la 45a edició

El Llibre Gegant de Contes ha tornat al carrer. Després de l’edició virtual de l’any passat, il·lustradors i petits escriptors, han pogut retrobar-se darrere l’Ajuntament. L’aforament ha estat restringit a 20 nens i nenes cada mitja hora, repartits entre els 20 artistes que aquest any participaven de la 45a edició del Llibre Gegant de Contes. Quaranta-cinc volums plens d’històries i relats, però també de la infantesa de molts mataronins que any rere any poden consultar el que van escriure de petits.

Lara Sánchez, Josep Maria De Ramon o Marga Riera han estat alguns dels il·lustradors presents a la iniciativa. Aquesta última ha valorat l’activitat com a un “gran acte de ciutat”.

Les famílies que han participat en el Llibre Gegant de Contes es mostren contents de tornar al carrer a celebrar-lo, encara que sigui amb les mesures de seguretat. D’històries n’hi ha hagut de tota mena des del drac i la princesa que són amics d’en Leo i la Berta, a les tres millores amigues –la Júlia, l’Ona i la Maria- que salven la gossa Nala a la lluna o el conte d’en Juli i en Joan, que juguen a una casa dalt de l’arbre.

Aquest any no hi ha hagut els volums antics del Llibre Gegant de Contes per evitar-ne la consulta. Alguns dels llibres, però, es poden visualitzar al web de Cultura Mataró.

Informa: M.Gómez / M.Torres