El IV Concurs de Microteatre espera guanyador

Can Boet ha estat l’escenari que ha acollit la quarta edició del Concurs de Microteatre. Aquest cap de setmana se celebrava la fase final d’aquest certamen que premia obres d’una durada màxima de 15 minuts representades per 2, 3 o 4 actors. Temps enrere, un jurat especialitzat va escollir 8 de les 13 candidatures que s’havien presentat. Així doncs, les obres que es van representar entre divendres i dissabte van ser “Carpe Diem”, “El càsting”, “El test”, “Ja el trucarem!”, “Les papallones no es maten a cops”, “Off-line”, “Réquiem” i “Resurrección”. Les peces estaven dirigides i interpretades per actors locals, comarcals i nacionals.

El públic va poder accedir a Can Boet lliurement tot i que s’havia de tenir en compte que l’aforament estava limitat a 25 persones. Des de l’organització s’intenta canviar l’escenari cada any per així obrir espais que tot i ser emblemàtics no es freqüenten sovint.

L’obra guanyadora del concurs es donarà a conèixer el proper 4 de desembre. La que quedi en primer lloc, s’endurà 300€ de premi, el segon 200€ i el tercer 100€. En cas d’empat, se sumaran tots els imports i es repartiran a parts iguals.

Informa: L.Sanmiquel / P.Villà