'El gran viatge' del Petit Príncep a Sala Cabanyes

Ha estat un any i mig de feina per adaptar el famós text escrit per Antoine de Saint-Exupéry

La història del ‘Petit Príncep’ pren vida en forma de musical a la Sala Cabanyes. Ho fa explicant la història de l’aviador que es perd al desert del Sàhara on, mentre intenta arreglar l’aparell espatllat, coneix a  un nen, el Petit Príncep, que li relata la seva història i el seu periple per diferents planetes on ha conegut molts adults. També del seu planeta, la seva relació amb la seva rosa i la seva amiga guineu. Aquest cap de setmana s’ha estrenat la versió teatral d’aquest mític relat escrit per Antoine de Saint-Exupéry. Una profunda reflexió sobre la vida i el que significa viure i que normalment s’explica com un conte infantil. Un repte que fa seu Sala Cabanyes que l’ha convertit en un espectacle musical en el que intervenen més de 120 persones entre actors, músics i tècnics.  

Anna Fernández, directora de l'espectacle: És un repte ambiciós perquè la història és molt coneguda i és molt difícil adaptar un relat que tothom coneix i molta gent es fa seva 

Anna Fernández és la directora d’aquest muntatge que afegeix actuacions musicals i coreografies a la història. De fet, Fernández s’estrena com a directora teatral amb aquest ambiciós projecte. Un repte en el que està acompanyada per sis dones més. És precisament aquesta majoria femenina en el cos tècnic del muntatge el que ella mateixa destaca.

Anna Fernández, directora de l'espectacle: És ambiciós en molts aspectes, el primer perquè som joves, però també perquè és molt significatiu que de les set persones que dirigim el projecte, sis som dones 

Han treballat gairebé un any i mig fins a poder pujar l’espectacle a l’escenari que encara es podrà veure els dos propers caps de setmana a Sala Cabanyes.