El Golden Góspel Choir celebra el seu primer any

Els membres del Golden Góspel Choir fan un balanç positiu del projecte un any després d’haver-lo iniciat. Es tracta del cor de gòspel de la gent gran, que va néixer perquè persones de més de seixanta anys poguessin fer música i cantar plegats. Una bona manera d’estar actius, com explica la responsable del cor, Georgina Blanch, però també de descobrir l’interès per la música i el gòspel, pel ritme i, fins i tot, pels idiomes, perquè canten en llengües diferents. Els membres del Golden Gòspel Choir Joan Borrell i Anna Ventura han explicat la seva experiència al programa el Mirador d’aquesta casa i asseguren que estan encantats de formar-hi part.

La intenció és que els membres del cor en gaudeixin, sense patir per l’exigència musical. Cadascú coneix el seu cos i les seves possibilitats i, segons Blanch, l’objectiu és passar-s’ho bé. Ara fa uns dies van compartir escenari amb els membres dels GospelSons i, tot i les diferències, els cantants del Golden Choir expliquen que això els motiva i els ajuda a millorar. De fet, Georgina Blanch explica que és possible que tots els esforços i assajos que estan fent per aprendre’s les cançons del repertori, es podrien veure recompensats, d’aquí poc, amb un disc.

D’aquesta manera, l’Escola Municipal de Música dóna oportunitat a la gent gran de fer música i el gòspel no és la única via. Fa un parell de setmanes també ha començat una orquestra d’ukeleles per a gent gran. Els assajos són dimarts al matí a la seu central i són oberts a tothom.

 

Informa: M.Rodríguez