×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El funcionament de les elits, reflectit a l'obra de Salvador Riera

La Biblioteca Antoni Comas va acollir ahir a la tarda la lectura dramatitzada de “Romança 3.0 del drac negre”, escrit pel poeta i escriptor mataroní Salvador Riera i interpretat pels membres dels Rapsodes de l’Havana. Un cavaller, una princesa, un rei, un vassall i un drac són els protagonistes d’aquesta obra. Riera els fa servir com a metàfora per explicar el funcionament de les elits i del poder d’avui en dia. De fet, tant l’autor com Eva Bassó, membre dels Rapsodes de l’Havana, destaquen el paral·lelisme i les similituds que hi ha entre les elits actuals i les de l’edat mitjana.

Properament, es podrà tornar a veure la dramatització de “Romança 3.0 del drac negre” a Llinars del Vallès, Santa Susanna, Sant Esteve de Palautordera i Granollers. Una obra, per cert, que ara fa un any va estar guardonada amb el 28è Premi de Poesia Estabanell Energia que atorga Omnium Vallès Oriental.

Informa: L.Barroso / J.Peñaranda