El fons Bassat celebra una dècada d'exposició a la Nau Gaudí

El Museu Bassat celebra el seu 10è aniversari a la Nau Gaudí. Aquest 2020 fa una dècada que Lluís Bassat va decidir optar per aquest equipament per anar mostrant les obres del seu fons. Precisament per celebrar aquest aniversari, s’ha programat una exposició formada íntegrament per artistes només de Mataró aquesta propera tardor. Serà la segona vegada que la Nau Gaudí aculli una mostra en la que es faci evident de la qualitat artística que hi ha a la ciutat, que segons Bassat està per sobre de la mitjana d’altres municipis. El publicista s’ha mostrat satisfet de la feina feta de la mà amb la ciutat al llarg d’aquests 10 anys. 

Precisament, aquest proper divendres dia 14 de febrer s’inaugura una nova mostra del Fons Bassat a la Nau Gaudí. Es tracta d’un conjunt d’obres de la dècada dels anys noranta, concretament des del 1990 fins el 1999. S’hi podran veure treballs d’artistes com Daniel Argimon, Albert Ràfols-Casamada i els mataronins Josep M. Codina, Rosa Codina-Esteve i Perecoll, entre d’altres. Lluís Bassat ha destacat la importància de poder veure què es pintava en el moment en el que es van celebrar els Jocs Olímpics a Barcelona.

La inauguració de la mostra Col•lecció Bassat 1990-1999 (I) tindrà lloc a la Nau Gaudí el proper divendres dia 14 de febrer a dos quarts de 8 del vespre. En aquests 10 anys, el Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró ha exportat mostres a nivell internacional. Un exemple és l’exposició de 7 artistes mataronins a Nova York o les dues mostres que es van portar a Sofia, Bulgària.

Informa: C.Sánchez