El Foment Mataroní reprèn part de les seves activitats culturals

Aquest diumenge torna la temporada lírica amb “Don Joan de Serrallonga”

Totes les activitats, espectacles i iniciatives impulsades pel Foment Mataroní estaven aturades per la situació de pandèmia. Ara però, amb incertesa i totes les mesures de seguretat, s’ha decidit començar a engegar motors a poc a poc. És per això que des del Foment s’han organitzat per reprendre la setzena temporada lírica. Ho farà aquest diumenge amb “Don Joan de Serrallonga”, una sarsuela catalana estrenada l’any 1922 amb lletra de Víctor Balaguer, música d’Enric Morera i adaptació de Francesc Pujols.

Una re arrencada de temporada, totalment atípica per les circumstàncies, però que des del Foment, tal com explica el seu president Antoni Vilà, s’han organitzat per reprogramar de cara al 2021 tot allò que s’havia ajornat durant el confinament. 

El cinema del Foment també s’ha reprès. Ho ha fet aquesta setmana passada amb dues sessions. La propera cita serà aquest diumenge i també dilluns, amb la pel·lícula “Las niñas” dirigida per Pilar Palomero. L’entrada a la sala es farà pel carrer Nou i la sortida pel carrer Bonaire. Si tot segueix igual, de cara al mes de novembre també començaria de nou la temporada de concerts de cambra, la quinzena, amb Nexus Piano Duo i el seu espectacle ‘Aires americans’ el 29 del mateix mes. I a l’espera de veure com evoluciona la pandèmia de Covid-19, de cara al primer semestre de 2021, seria el torn de la 18a temporada de concerts simfònics i del grup de teatre El Tramvia. Aquests últims pujarien a l’escenari a partir del mes de gener per aixecar el teló a la temporada de teatre.

A més d’aquestes activitats el Foment Mataroní també fa cursos de formació de manera regular, que també han pogut començar aquests darrers dies.

Informa: M.Gómez / C.Salad