El Fet a Mataró presentarà 4 assajos oberts i una estrena

El cicle 'Fet a Mataró' dona aquest divendres el tret de sortida. 'Losingnombre' serà el primer assaig obert que es podrà veure en el marc d'aquesta proposta. La companyia (=a2) presenta un espectacle de màgia, teatre i circ dedicat als treballadors invisibles que fan possible que s’aixequi el teló.

Una temporada més Can Gassol, Centre de Creació d'Arts Escèniques, acull companyies professionals perquè desenvolupin i mostrin el seu treballa a la ciutat. El Fet a Mataró proposa aquest any 4 assajos oberts i una estrena. 

El 14 de febrer la companyia Animal Religion seguirà treballant en “Ahir”, un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so. El 23 de febrer el ballarí hongarès Attila Andrasi també voldrà comprovar com respira el públic davant la seva nova creació en procés, “Badarság”. El darrer assaig obert portarà al centre de creació mataroní “Desdèmona” d’Alba Sarraute & Les Ofèlies, una versió del personatge d’“Otel·lo”. El Fet a Mataró es tancarà amb l’estrena el proper mes de juny d’un altre espectacle amb aires shakespearians, “Hamnet”, que fa referència al fill de William Shakespeare de la mà del director mataroní Pere Vàzquez.