El curt "De tu i de mi" de Marc Vadillo, finalista als Rome Prisma Film

El curtmetratge, inspirat en una de les cançons de Joan Dausà, ha sorgit de la mà d'alumnes de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l'Escola Superior de Cinema i Mitjans Audiovisuals de Catalunya (ESCAC)

El Curtmetratge "De tu i de mi" dirigit pel mataroní Marc Vadillo ha quedat finalista als Rome Prisma Film Awards, un festival de cinema independent i amb projecció internacional. El curtmetratge, inspirat en una de les cançons de Joan Dausà, ha sorgit de la mà d'alumnes de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l'Escola Superior de Cinema i Mitjans Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), on Vadillo n'és estudiant. L'argument planteja una situació quotidiana molt simple que deriva a una situació molt complexa: l'Aina i en Miquel preparen el sopar, es fa fosc, però la llum marxa a tots els blocs de pisos del voltant. Una història ambientada en un pis de Barcelona i que tracta les relacions humanes, l'amor i la gestió dels sentiments.

Precisament en aquest procés de distribució el curtmetratge ja ha tingut bona rebuda i és que "De tu i de mi" ja és finalista del Rome Prisma Film Awards. Una molt bona notícia per l'equip que els donarà molta visualització.

Vadillo ha volgut crear un curtmetratge molt realista i naturalista, sense caure en el drama ni en la teatralització, a través d'un pla seqüència. Marc Balaguer, actor de la sèrie catalana Polseres Vermelles i Abril Garcia interpreten els personatges protagonistes.

Informa: J.Peñaranda