El Cor Vivaldi porta un concert per a tots els públics a Mataró

El Cor Vivaldi, de l’Escola IPSI de Barcelona, ha actuat aquest cap de setmana a l’església de Sant Josep. Un concert emmarcat en la 18ena Temporada de concerts simfònics del Foment Mataroní. El cor convidat és un dels pocs escolars de tot l’estat espanyol amb una trajectòria pròpia de 30 anys. A més compta amb una importància especial, ja estat guanyador de premis internacionals i participa a les temporades del Liceu.  El Cor Vivaldi està integrat per infants d’entre 9 i 15 anys i treballen 4 repertoris diferents a l'any.

El Cor Vivaldi, que assaja diàriament, promou la millora constant dels seus membres i els proporciona una "dieta musical", amb més de quatre repertoris cada any, que estrenen al Conservatori del Liceu, al cicle de concerts "Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi".  El repertori musical que el Cor Vivaldi ha portat a Mataró ha estat pensat com un programa “per a tots els públics”.

El Cor Vivaldi ha enregistrat més de 20 CDs i ha treballat amb importants directors. El 2013 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Informa: C.Sánchez/P.Villà