El Cicle Músiques Tranquil•les anuncia nova programació pel 2020

Música delicada i de proximitat un dijous de cada mes. Aquest és el pla que continuarà oferint la 15a temporada de Músiques Tranquil·les a Mataró. La programació pel primer semestre de 2020 pretén apropar grans músics a un públic que busqui passar una vetllada musical acompanyats d’un bon sopar. L’escenari que tornarà a acollir aquest esdeveniment serà el Casal Aliança.

Aquest cicle de concerts persegueix l’objectiu de trencar la barrera entre els músics i el públic i, fins i tot, obra les portes a col·laboracions amb escoles de música i artistes locals perquè facin de teloners del concert del dia. El passat dijous, es va posar punt i final a la programació de 2019. En aquesta ocasió, s’han organitzat un total de 10 concerts que han aplegat 1.200 persones i 29 músics. L’última va ser Rusó Sala que, acompanyada dels músics Aleix Tobias i Miriam Encinas, va presentar el seu nou disc.

Per la cantautora empordanesa, participar a la temporada de Músiques Tranquil·les suposa una gran oportunitat per apropar-se a un públic que encara no la coneixia.

Aprofitant l’última cita de l’any, es va anunciar amb primícia la programació que inaugurarà el 2020. Dins d’aquest programa s’hi troben músics com ara Pedro Javier González, el Pony Pisador, The Bop Collective, Cayana, Escarteen Sisters i Apenas uma Mulher. 

Informa: L.Sanmiquel / P.Villà