×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El carrer Sant Ramon acomiada una nova Serenata

El carrer Sant Ramon ha posat el punt i final aquest cap de setmana a la 154a edició de la Serenata. La Festa Major va arrencar dimecres i ha aplegat diversos actes tant pels més menuts de la casa com pels més grans. Actes que en la seva majoria s’han hagut de realitzat al carrer Pasqual Madoz a causa de les obres que hi ha al carrer Sant Ramon. És el cas, per exemple, del pregó de Festa Major, que va agrupar unes 200 persones segons l’organització, o la Gran cantada d’havaneres. El que sí que es va poder fer al propi carrer Sant Ramon va ser el Sopar de Germanor.

Una Serenata que els últims anys ha vist com el jovent de la zona té la voluntat de realitzar activitats alternatives. A micròfons de Mataró Audiovisual, el president de l’Associació de Veïns Mataró Centre, Josep Lluís Gallemí reconeix que no li ha agradat que s’hagin creat “dos bàndols” i proposa començar a debatre la programació de l’any que ve.

Una Serenata que va acabar aquest diumenge amb la missa en honor al Patró de Sant Ramon a la Capella de l’antic Hospital i un teatre de titelles.

Informa: Redacció