El Canet Rock tornarà a veure sortir el sol amb normalitat

El Pla d’en Sala ja està a punt per oferir 12 hores de música en directe i rebre les 25.000 persones que veuran sortir el sol per començar el “millor estiu de les nostres vides”.

La vuitena edició del Canet Rock reunirà aquest dissabte al Pla d’en Sala els grups de referència del panorama musical català actual. Ho farà durant 12 hores de música i festa sense interrupció que desembocaran, com cada any, amb la sortida del sol. El festival torna a l’esperada normalitat exhaurint les 25.000 entrades que va posar a la venda.

Gemma Recoder (directora Canet Rock): “La música en directe ha estat un dels sectors més castigats per la pandèmia. Poder estar aquí treballant amb aquesta tranquil·litat de saber que dissabte hi haurà 25.000 persones, que ningú s’haurà de fer testos ni tindrem problemes, és meravellós. Penso que serà un Canet Rock per recordar precisament perquè és la tornada a la normalitat de veritat.”

Per això asseguren que el Canet Rock és la millor manera de començar “el millor estiu de les nostres vides”. El menú que han preparat compta amb noms com Oques Grasses, La Pegatina, Suu, Miki Núñez, Balkan Paradise Orchestra o Buhos. Una vetllada amb canvis molt ràpids a l’icònic escenari del festival maresmenc que amenitzaran Miquel del Roig i tres discjòqueis. Per tal que tot estigui a punt, ja fa dies que l’organització s’ha instal·lat al Pla d’en Sala.

Gemma Recoder (directora Canet Rock): “És un espai on no hi ha res i hi muntem una ciutat, amb les nostres oficines, l’escenari, el so, els bars... Hi ha centenars de persones que treballen perquè això surti bé, perquè sigui un espai segur, que el so sigui impecable i tothom s’hi senti comfortable. I tot això porta molt feina que la gent no veu però que s’ha de fer i fem amb molta alegria perquè ens encanta.”

Els concerts començaran dissabte a les 18h amb Ginestà, tot i que es podrà accedir al recinte dues hores abans. Doctor Prats tancarà el Canet Rock 022 a partir de dos quarts de sis del matí, a punt per veure sortir el sol.

Informa: L.Cera

Noticies relacionades