El Callao donarà la benvinguda al 2020 amb la ballada de sardanes a trenc d'alba

Al so de la Cobla ciutat de Granollers el passeig del Callao donarà la benvinguda al 2020 amb una ballada de sardanes a trenc d'alba. A partir de dos quarts de 8 el passeig mariner començarà a acollir als dansaires que veuran els primers rajos de sol mentre puntegen. Una activitat que organitza l'Associació de Veïns de Peramàs Esmandies i en la que hi participen l'Associació Sardanista Santa Anna, la Federació d'Entitats Sardanistes i de Balls Populars, la Colla Repuntejant i l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies. Manel Benavent, responsable de Sardanes de l'AV de Peramas Esmandies, destaca que aquesta ballada és l'única d'aquestes característiques que es fa a tot el Maresme i el Barcelonès. 

Una activitat que fa pocs anys que se celebra però que té molt bona acollida i cada cop compta amb més assistents. Dansaires procedents de Premià, Vilassar, el Masnou i fins i tot des de Barcelona. 
Un dels moments més especials per l'organització serà ballar la sardana groga. Una ballada amb bufandes grogues en suport als polítics empresonats. Per cert que la ballada de sardanes a trenc d'alba anirà acompanyada, com ja és tradicional, de xocolata calenta.

Informa: C.Sánchez