El blues i el swing omplen de música el pati de la Residència Sant Josep

Fotografia: Mataró Audiovisual

El pati de la residència Sant Josep ha acollit aquest dijous el primer dels concerts de la 8a edició del Tast de Jazz. Els encarregats d’inaugurar el festival ha estat el grup August Tharrats Trio, format pel pianista August Tharrats, el contrabaixista Amadeu Casas i el bateria Xavi Hinojosa. Un recital que va comptar amb dels noms clàssics del blues a Catalunya com és el guitarrista i cantant Amadeu Casas. Un concert que segons August Tharrats està basat en un repertori de cançons basat en els temes més coneguts del blues i el swing de Nova Orleans, Kansas City o Chicago.

Un festival, el Tast de Jazz, consolidat a la ciutat que tot i els últims canvis d’emplaçament manté la característica de ser a l’aire lliure. Segons Tharrats, això ajuda a que més gent s’hi apropi a escoltar música.

Aquest divendres passaran pel Tast de Jazz el conjunt italià “Dea Trio & Stefano di Battista”, un dels grups de més renom del panorama jazzístic internacional. A Mataró hi presentaran el seu últim àlbum “Secret Love”.

La cantant nord-americana Michele Hendricks, acompanyada de quatre músics, clouran aquest dissabte el Tast de Jazz d’aquest 2019.

 

Informa: S.Ruiz/ C.Mora