El barri de Cerdanyola es prepara per unes festes amb prop de 40 actes

La presidenta de l'Associació de Veïns, Raquel Fernández, i Teresa Ventura, de la Comissió de Festes, diuen a l'Entrevista de Mataró Ràdio que 'la festa acull tota la diversitat que tenim al barri'.

Teresa Ventura, de la Comissió de Festes de Cerdanyola, i Raquel Fernández, presidenta de l'Associació de Veïns, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Teresa Ventura, de la Comissió de Festes de Cerdanyola, i Raquel Fernández, presidenta de l'Associació de Veïns, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

El barri de Cerdanyola #Mataró es prepara per gaudir d'un cap de setmana de festa major. Raquel Fernández, presidenta de l'Associació de Veïns, i Teresa Ventura, de la Comissió de Festes, diuen a l'Entrevista de Mataró Ràdio que la festa, amb prop de 40 actes, "acull tota la diversitat del barri". 

TERESA VENTURA, Comissió de Festes Cerdanyola
La gràcia de la festa major és que acull a tota la diversitat que tenim al barri. I aquesta diversitat també aflora a la festa major d'aquest any.

La diversitat contempla havaneres, hip-hop, sardanes -amb la interpretació d'una sardana que porta el nom del barri-, rumba, sevillanes i la primera festa africana, una de les novetats de l'edició d'enguany.

RAQUEL FERNÁNDEZ, presidenta Associació de Veïns de Cerdanyola
Durant les primeres hores de la tarda del dia 25, celebrarem el primer Festival d'Àfrica Cerdanyola. Hi haurà música, artesans, tallers... La intenció és donar a conèixer la cultura africana.

D'entre els molts actes programats, destaquen la cercavila de gegants, presidida pel popular mossèn Biscuter, la festa Holi, la Nit de Teatre i Poesia i la Nit de Foc i Diables. D'altra banda, hi haurà actes per a totes les edats i competicions esportives, amb el futbol i els escacs com a protagonistes. 
La presidenta de l'associació de veïns posa en valor la implicació dels comerciants del barri, que han ofert productes per un valor de més de 800 euros que formaran part d'una panera que serà sortejada durant les festes del barri.

RAQUEL FERNÁNDEZ
Hem donar les gràcies a molts comerços del barri, que aquest any han volgut ser una part important d'aquesta festa. S'hi han abocat. Hem aconseguit tantes i tantes coses que hem hagut de fer una panera que està valorada en més de 800 euros, amb productes de tota mena.

Teresa Ventura i Raquel Fernández han posat especial émfasi en l'organizació de la Gimcana Comunitària pels carrers del barri. Una activitat organitzada per l'Espai Jove de Cerdanyola. En aquest sentit, han destacat la implicació dels joves en l'organització de la festa.