El ball de dracs omple de llum i foc els carrers del centre

El ball de dracs omple de llum i foc els carrers del centre

El Drac i el Dragalió han estat els amfitrions del ball de dracs d’aquest dissabte. Els dos dracs han sortit des de dos punts diferents de la ciutat i han desfilat pels carrers del centre fins arribar a la plaça de la Muralla. Un ball de dracs que es fa des del 2007, coincidint amb el naixement del Dragalió i que aquest 2018 ha comptat amb la presència dels Dracs de Terrassa, dues figures amb anys d’experiència en això de passejar-se per mostrar els seus balls amb foc.

L’olor a pólvora i el fum de dos dels dracs han baixat des de l’Ajuntament, Riera avall, fins el carrer de Barcelona i enfilar Can Xammar, on el so dels timbals i la llum han estat protagonistes d’un seguici que ha fet parada a la Plaça de la Muralla. L’altre recorregut ha buscat la part alta de la Riera, ha seguit pel carrer Nou i Santa Maria fins a desembocar a La Muralla per trobar-se amb els altres dos dracs. Allà també els ha esperat el públic, impacient per veure i gaudir dels balls finals.

Les figures han ballat en solitari i en parelles per fer gaudir tothom i demostrar que els dracs catalans tenen festa i corda per estona.