El ‘Mataró s’enlaira’ homenatjarà a les víctimes de Covid-19

La programació cultural que ha organitzat l’Ajuntament pels dies 25, 26 i 27 de juliol inclouen un acte d’obertura, que vol agrair als qui han estat a primera línia de la pandèmia del coronavirus, i un de clausura, que vol homenatjar a les víctimes de Covid-19 i als seus familiars. Aquests espectacles es faran simultàniament als vuit escenaris que el consistori ha habilitat i repartit per la ciutat per evitar aglomeracions. Uns detalls que s’han donat a conèixer aquest dijous durant la Comissió Informativa Municipal de Qualitat Urbana i Benestar de la Ciutadania. Aquests actes seran retransmesos en directe per Mataró Audiovisual.

L’Ajuntament també ha explicat a través del seu web que s’està treballant en un projecte que busca col·laborar en la reconstrucció social i cultural de molts àmbits. És per això que el consistori calcula la participació d’una cinquantena d’empreses i professionals durant els tres dies de finals del mes de juliol, i que podrien donar feina a més de 450 persones. Els vuit escenaris previstos, que acolliran propostes professionals de proximitat però també espectacles amateurs i d’entitats de la ciutat, seran gestionats per les mateixes entitats. Segons el consistori, ja n’hi ha un total de 18 que han fet la seva proposta d’espectacle per a ser representat.

El ‘Mataró s’enlaira’ podria costar 250 mil euros, segons detalla l’Ajuntament, i no comptarà amb articles de marxandatge ni de botiga.

Informa: M.Gómez