Diversos artistes de Cerdanyola exposen a l’Espai Gatassa

Divendres l'Espai Gatassa va acollir la inauguració de l'exposició de pintura i fotografia que dóna el tret de sortida a la 16a setmana cultural de Cerdanyola. Una exposició on la sinergia entre diferents arts com la pintura, la fotografia i la música en directe van ser els protagonistes. Les pintures de Rubén Bravo i María José Robledo es fusionaven amb les instantànies dels fotògrafs Héctor Agramunt i Diego Marín en un entorn on es va celebrar la riquesa de la cultura de barri. Ens ho explica una de les artistes, Mª José Robledo.

A més, la inauguració va comptar amb l'actuació de Ruben Bravo i Diego Marín que van donar a la vetllada un toc musical. Aquest acte és el primer de molts que s'emmarquen dins la setmana cultural i que des de l'Associació cultural de Cerdanyola busquen mostrar la varietat del teixit cultural del barri. La seva presidenta Julia López, ens ho detalla.

Tot i que la setmana cultural acabarà amb la festa de cloenda diumenge 17, l'exposició es podrà visitar fins divendres 22.

 

Informa: L.Fernández / P.Villà