D’Agost a Amar es para siempre: els 10 anys d’actriu de Clara de Ramon

La mataronina Clara de Ramon va celebrar aquest passat mes de novembre els seu 10è aniversari damunt dels escenaris des de Madrid, ciutat on ara treballa gràcies a la sèrie ‘Amar es para siempre’

D’Agost a Amar es para siempre: els 10 anys d’actriu de Clara de Ramon

La Sala Cabanyes va veure néixer artísticament parlant a Clara de Ramon. Lluny queden però aquelles primeres representacions. 10 anys després del seu debut com a actriu, i amb tan sols 27 anys, Clara de Ramon ja ha actuat en un bon grapat d’obres teatrals, ha aparegut en diverses pel·lícules i ara, interpreta el paper de Virginia Cifuentes a la sèrie de sobretaula ‘Amar es para siempre’. Un personatge que segons de Ramon, encaixa molt amb la seva manera de ser i que ara per ara, li aporta una seguretat laboral que no tindria en el teatre.

Tot i que actualment viu a Madrid pel seu paper a la sèrie d’Antena 3, Clara de Ramon ha pogut interpretar diferents personatges d’obres teatrals de gran renom representades a Catalunya. Per exemple ‘Agost’, ‘Hamlet’, ‘Boscos’ o més recentment ‘Jerusalem’, aquesta darrera guanyadora de 7 premis Butaca a la darrera edició celebrada. Totes aquestes obres i més,  l’han convertida en una actriu reconeguda dins del panorama català tot i la seva joventut. 

De cara aquells que comencen en el món de la interpretació, els anima a no defallir malgrat les circumstàncies. Els recorda que ‘aquesta professió és una carrera de fons’ i el seu consell és que siguin i que no descartin a apostar per les noves plataformes digitals.

Informa: L.Sanmiquel

Tags: