Dòria enceta el Club de Lectura 'negra'

mataro.org

‘Els mars del Sud’ de Manuel Vàzquez Montalbán ha estat el primer llibre sobre el que han parlat i debatut al Club de Lectura de Dòria Llibres. Es tracta de la primera de tres sessions que formen part del cicle de novel•la negra a Barcelona. Un espai de tertúlia i debat que condueix Joan Ametller i busca treure tot el suc a cada detall de les tres obres escollides. Com explica Núria Dòria, responsable  de Dòria llibres, la lectura és només el punt en comú que tenen tots els participants per poder expressar tot allò que el llibre els ha transmès.

El Club del Llibre serveix per compartir experiències i també per adonar-nos que cada lector entén l’obra de maneres diferents. L’encarregat de dur a terme el club de novel•la negra a Barcelona, Joan Ametller, afirma que està bé llegir i treure conclusions pròpies sobre les diverses novel•les, però que és a l’hora de posar-les en comú, quan es poden entendre algunes qüestions a les que potser no s’ha donat prou importància.

El club del llibre seguirà el dimarts 10 d’octubre debatran sobre ‘Crònica sentimental en rojo’ de Francisco González i el 14 de novembre sobre ‘La violència justa’ d’Andreu Martín.

Noticies relacionades