Cugat Comas deixa de ser cap de colla dels Capgrossos

Cugat Comas deixa de ser Cap de Colla dels Capgrossos de Mataró després de dos anys. Comas explica, que es nota cansat, després de dos any molt sacrificats, durant els quals la colla ha aconseguit consolidar els castells de gamma extra, però en els que també s'ha hagut de treballar de valent per mantenir la regularitat durant els assaigs. Així ho va afirmar a micròfons de Mataró Audiovisual, on va explicar que de cara la propera temporada la seva intenció es passar a fer pinya i col·laborar amb la colla tot el que pugui.

Comas reconeix que a nivell de construccions aquests han estat els dos millors anys de la història dels Capgrossos. En dos anys han aconseguit consolidar-se com a colla de gamma extra, aconseguint vuit torres de 9, i descarregant quatre vegades el 5d9. Pel que fa a comptes pendents, lamenta no haver pogut tornar a portar a plaça el  9d8, ni haver descarregat el pilar de 8.

Els blaus van tancar la temporada aquest passat cap de setmana a la diada dels Minyons de Terrassa. Ara toca temps de descans fins que tot torni a arrencar durant el primer trimestre de 2019. Llavors ho farà amb un nou Cap de Colla. 

Informa: A.Gual