Cueva Mapache posa la nota musical al vermut de la Llàntia en el marc del Dia de l'Orgull LGTBI

Diumenge al migdia la plaça de Tinet Florentí i Serra va acollir el vermut musical a càrrec del grup de nova formació "Cueva Mapache" en el marc de la programació del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. Un acte coorganitzat entre la Casa de la Música i l'Associació de Veïns de La Llàntia.

La banda musical està encapçalada per Núria Vila i Edu G, acompanyats per Ferran Jaumira i Manel Priego. 4 músics de llarga trajectòria que acaben de publicar el seu primer LP, Bravo. Els seus temes, d'influència rock'n'roll i rockabilly van acompanyar el vermut musical del barri de la Llàntia, localitzat en un espai poc conegut segons la Regidora d'Igualtat, Marisa Merchán, que va acabar omplint-se de gent de totes les edats. Aquest és el penúltim acte inclòs dins la programació del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que porten fent des de mitjans de juny. Merchán valora molt positivament la implicació de les entitats en la lluita pels drets del col•lectiu LGTBI.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Mataró ha impulsat des de principis d'any el Servei d'Atenció Integral (SAI) adreçat al col•lectiu LGTBI del Maresme, que ofereix informació, assessorament, suport en la tramitació de documents i denúncies de discriminacions sexuals. I també ha impulsat la campanya "Esport amb orgull" contra la LGTBIfòbia en el món de l'esport.

 

J.Peñaranda