Cop de Rock, el musical que fa un homenatge al rock català

El musical Cop de Rock s’estrenarà a Mataró a càrrec de l’Aula de Teatre i Origen Produccions. La representació tindrà cabuda a l’Espai Familiar del Nou Parc Central de Mataró el 26 de juliol, en plenes Santes de Mataró. Aquesta producció, liderada per actors i actrius semiprofessionals, és un homenatge al rock català sorgit al segle passat durant la dècada dels 90. La companyia de teatre Dagoll Dagom ja va fer les primeres representacions al Teatre Victòria de Barcelona i va tenir una bona acollida. Ara, l’Aula de Teatre amb el suport de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, engega aquesta producció encapçalada per un equip artístic que ja ha participat en musicals com “Anastasia”, “Per Sobre de totes les Coses” o “Grease”, com és el cas del Dídac Flores, Director Musical amb qui tenim l’oportunitat de parlar.

Cop de Rock envia un missatge d’amor i d’agraïment a les bandes mítiques que van fer possible el rock català. “Boig per tu” de SAU, “Llença’t” de Lax’nBusto, o “L’empordà” de Sopa de Cabra formen part del repartiment musical. D’entre els actors i actrius que requereixen coneixement musical, ball i interpretació, aquesta producció aposta per un elenc d’actors juvenils. A excepció del Genís Mayola, actor que interpreta el paper del pare del protagonista que, diu, ser intèrpret de la concessió del musical en la tercera edat.

Fa un mes van començar a assajar, tot i que el procés de càsting es va fer durant el mes de maig. Ara, els escollits, tindran el prestigi de lluir-se i demostrar el talent artístic de cadascú.

Informa: A.Pérez-Vico / M.Castilla