Consells nutricionals i hàbits saludables al Col·legi d'Aparelladors durant el gener

Com superar els excessos nadalencs i incorporar hàbits saludables a la dieta. Aquestes són dues de les moltes temàtiques que es tractaran en els cicles divulgatius de Locus Amoenus, que començaran el 2018 amb bons propòsits i centrats en l’alimentació. Durant el mes de gener, el Col•legi d’Aparelladors de Mataró serà l’emplaçament on el nutricionista i dietista Marc Caballero explicarà com seguir pautes simples per adquirir costums alimentàries saludables i convertir-les en un hàbit. Conxita Vera, encarregada de confeccionar el cicle, afirma que l’equilibri alimentari és important per mantenir una bona dieta, sobretot després dels àpats nadalencs.

Les tardes culturals al Col•legi d’Aparelladors es mantenen cada dimarts de mes a les sis de la tarda i enceten l’any amb noves inquietuds. Més enllà de la dieta, que es tractarà al gener, el mes de febrer parlarà sobre la ruta de les espècies. Un recorregut històric, conduit per Àngel Morillas, per descobrir propostes viatgeres i culturals de països del sud-est asiàtic com Indonèsia o Sri Lanka.

Vera explica que les sessions, quatre mensuals, acostumen a tractar temàtiques d’humanitats i art, però tampoc no s’escapen de l’interès general. Per això, durant el mes de març es parlarà de salut i es donaran pautes per viure més i millor. Unes tardes culturals per a les què no cal coneixement previ ni ser un entès en la matèria, perquè, segons Vera, busquen que tothom que hi assisteixi pugui aprendre’n el contingut i entendre’l de manera fàcil i amena.

Informa: M. Rodríguez