Comença el Seminari de Ciències Naturals de Mataró

Aquest any rep el nom de "Petits i poderosos: microorganismes i epidèmies"

El passat dilluns va començar una nova edició del Seminari de Ciències Naturals de Mataró, anomenat "Petits i poderosos: microorganismes i epidèmies". L’objectiu de les xerrades d’enguany, que duraran fins el 15 de maig, és acostar al gran públic el món dels microorganismes i les epidèmies. Marta Comerma, tècnica de patrimoni natural de l’Ajuntament de Mataró, ha explicat al programa El Mirador  que la intenció del seminari també és donar visibilitat a les investigacions científiques més properes, tant a nivell de país com de la comarca. 

Comerma també ha explicat que, a banda de les vuit conferències restants, que es realitzaran a la biblioteca Pompeu Fabra, hi haurà dues sortides de camp guiades durant el mes de maig. Una d’elles serà pel centre de Mataró, amb l’objectiu de conèixer la història de les diferents epidèmies a la capital maresmenca; l’altra sortida serà pel parc del Montnegre i el Corredor, amb la finalitat de conèixer els microorganismes des d’un punt de vista naturalista.

Per assistir a les conferències i sortides s’ha de fer una inscripció gratuïta prèvia a través d’un enllaç que es pot trobar a la web del seminari o a l’agenda de cultura de l’Ajuntament de Mataró.  En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 32 de la revista científica L’Atzavara, que serà un monogràfic dedicat als temes tractats en aquest seminari.

 

 

Informa: R.Casanova