"Com s'esbrava la mala llet", entre les recomanacions de llibres de l'estiu

Amb la calor d’aquests dies, les vacances i el temps lliure, arriba el moment d’aprofitar per endinsar-se en les lectures que no hem pogut llegir durant l’any. És l’hora d’evadir-se i capbussar-se no només a l’aigua, sinó també en històries que ens fan viatjar sense moure’ns d’allà mateix. La Núria Dòria i en Rafa Brujo, de Dòria Llibres, han visitat Ona Maresme per recomanar a tots els lectors i oients del programa els llibres estrella de la temporada, i aquest és un recull d’alguns dels llibres que podreu gaudir.

Comencem amb Antònia Carre-Pons, que publica un títol tan interessant com és “Com s’esbrava la mala llet”. En aquest llibre, joves i no tan joves poden gaudir de les sensacions de la tercera edat.I en Rafa Brujo parla sobre dos autors masculins. El primer és el Premi Sant Jordi 2017. Joan-Lluís Lluís va rebre aquest reconeixement per “Jo sóc aquell que va matar Franco”, un altre títol suggerent que en aquest cas encapçala una història de supervivència.

Viatgem encara més enrere amb la següent recomanació. Es tracta d’una obra del segle XIX. Fa més de cent anys, Leonidas Andreiev publicava “Els set penjats”, una ficció que l’editorial Adesiara, encarregada de recuperar llibres antics, adaptar-los i traduir-los, ha acostat als lectors catalans.

Aquestes tres ficcions són només una mostra de tot el que es pot trobar a les llibreries de Mataró. L’estiu és, definitivament, el millor moment per dedicar temps a la lectura.