Clara De Ramon prepara ‘Coralina, la serventa amorosa’

Els actors Jordi Bosch i Clara De Ramon han acabat amb ‘Tots eren fills meus’ al Teatre Lliure i tots dos continuen la seva activitat teatral recordant els seus inicis a La Sala Cabanyes

Després de ‘Tots eren fills meus’ d’Arthur Miller al Teatre Lliure de Montjuic, els actors mataronins Clara De Ramon i Jordi Bosch continuen la seva activitat dalt dels escenaris. Tot i que Bosch assegura que ara té uns mesos per descansar i no rebel·la amb què més està treballant, De Ramon ja ha avançat que a partir del 31 de maig al Teatre La Biblioteca participa de l’espectacle ‘Coralina, la serventa amorosa’, dirigida per Oriol Broggi. Una nova obra que, segons la mataronina, entoma amb molta il·lusió pel fet de passar d’un drama, a una comèdia.

Clara De Ramon, actriu
“Tinc un projecte de teatre a la Biblioteca de Catalunya amb La Perla 29 que es diu ‘Coralina’ i que estarem els mesos de juny i juliol fent funcions. És una comèdia de Carlo Goldoni i que em ve molt de gust de fer perquè passo del drama a la comèdia”.

Tant De Ramon com Bosch han crescut entre les bambolines de La Sala Cabanyes. Tots dos recorden aquesta etapa molt entranyable i com a un temps d’aprenentatge important que els va disparar al teatre professional.

Clara De Ramon, actriu
“Per mi la Sala és el bressol que m’ha acollit fins als 20 anys. Hi estava molt implicada i crec que el fet d’haver fer teatre amateur et dona una visió del teatre més artesanal, fet entre tots. Jo feia d’actriu, però ajudava a fer coreografies, escenografies i, si calia, feia de tècnic. És un compromís molt gran que, de cop, quan ets al món professional, valores molt”.

Jordi Bosch, actor
“Jo als 14 anys ja estava a La Sala Cabanyes. Allà és la gran escola de teatre per la gent que olora els teatres i els escenaris. De La Sala Cabanyes vaig passar al Casal amb en Maicas i d’allà vam fer un altre pas: del teatre independent al teatre professional”.

De moment no està previst que Bosch i De Ramon coincideixin altra vegada dalt l’escenari ni tampoc que ‘Tots eren fills meus’ pugui fer gira pels teatres d’arreu de Catalunya.

Informa: M.Gómez / B.Doñate / J.Monfort