Cerdanyola tanca amb èxit la 19a Setmana Cultural

Un vermut popular ha posat aquest diumenge el punt final a la 19a Setmana Cultural de Cerdanyola, després de nou dies d’activitats per tot el barri

A Cerdanyola, aquest últim trimestre de l’any, se li ha girat feina. Si a principis d’octubre celebrava la seva Mostra d’Entitats, entre l’11 i el 20 de novembre el barri s’ha omplert de música, teatre, pintura o fotografia amb la Setmana Cultural. Nou dies d’activitats per a tots els públics i gustos que s’han tancat amb un matí de diumenge farcit de propostes al Parc de Cerdanyola. Dibuix per als més petits, ball amb el Grup Musical del Parc, una cercavila de gegants i, com a punt i final, un vermut popular. La cloenda ha servit per fer balanç de la 19a Setmana Cultural de Cerdanyola. Des de l’organització destaquen la bona assistència amb què es tanca aquesta edició.

Julia López, presidenta Associació Cultural de Cerdanyola: "Ha anat molt bé, sobretot a nivell de públic. Totes les activitats, des del primer dia, han estat plenes de gent. La Nit de la Poesia va ser un èxit total"

Juan de Maya, responsable taller de poesia de l’Associació Cultural de Cerdanyola: "Potser després de la pandèmia la gent tenia ganes de tornar a sortir i trobar alguna cosa que els agradés i omplís. Els que formem part de la Setmana Cultural estem contents perquè no ens ha faltat la gent"

La poesia ha estat una de les protagonistes d’aquesta Setmana Cultural de Cerdanyola. De la mà de l’Associació Cultural de Cerdanyola hi ha hagut poesia al carrer i la Nit de la Poesia. Amb aquesta edició clausurada, ara l’entitat ja pensa en la propera. Serà la vintena.