Cecilia De Torres visita Mataró i recorda el passat del seu sogre a la ciutat

La galerista Cecilia De Torres, jove del pintor Joaquín Torres-García, ha visitat la ciutat de Mataró aquest dimecres acompanyada de persones relacionades amb el món de l’art de la ciutat. Així, el president de l’Associació Sant Lluc per l’Art, Antoni Luís, i altres personalitats com Marta Duran, Pere Tió, Albert Alís o Pere Pascual han passejat per diferents obres artístiques com el Rengle de la Plaça Gran, Can Sisternes o el Museu Arxiu de Santa Maria.

L’alcalde de Mataró, David Bote, conjuntament amb la regidora de Cultura, Núria Moreno, també han rebut a De Torres, propietària d’una galeria d’art de Nova York i assessora de museus d’abast mundial com el Metropolitan o el MOMA.  Ella mateixa a través de la seva galeria, ha difós durant dècades l’art contemporani llatinoamericà i ha promocionat internacionalment el pintor Joaquín Torres-García, artista uruguaià i de pare mataroní que va viure durant un any a la capital del Maresme.  

Precisament per aquesta relació amb el pintor, Mataró compta amb el Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró, que es concedeix cada dos anys i està organitzat per l’Associació Sant Lluc per l’Art.

Informa: M.Gómez