Carla Aledo signa el cartell de Les Santes del 2023

També s’ha conegut que Ferran Terra serà el fotògraf de la Festa Major d’enguany

Nascuda a Mataró i formada en disseny gràfic i il·lustració, Carla Aledo s’apunta ara un encàrrec dels més grans, mataroninament parlant. El cartell de Les Santes 2023 incorpora totes les comparses institucionals de la Festa Major i altres elements festius com les trampes, l’herald, els cavallets, els macers i els Capgrossos de Mataró. A través de cercles de colors, perspectives i tamanys s’identifiquen cada una de les figures i els seus portadors. És un cartell ple de colors on el públic, la multitud i la dispersió també en són els protagonistes. 

L’autora també ha escrit a mà les lletres Les Santes que formen part del cartell. A més, Aledo també ha pensat en composicions per l’aplicació a la samarreta de Les Santes i al marxandatge de La Festa Major.

 

Ferran Terra, fotògraf de Les Santes

Vinculat a Foto-Cine Mataró de la UEC, el mataroní Ferran Terra, en canvi, serà l’encarregat de fotografiar la Festa Major de la ciutat aquest 2023.

Des de l’any 1980 forma part del grup de persones dins de la Unió Excursionista de Mataró que es dedica a la fotografia i el cinema amateur. Hi destaca especialment el Concurs continuat anual de fotografia que se celebra des de l'any 1970. Va estudiar fotografia a IDEP, Escola Superior d'Imatge i Disseny, de Barcelona. És membre de l'Associació Sant Lluc per l'Art. A part del retrat també centra el seu treball fotogràfic en els paisatges, menjar, llums, colors i detalls.

Informa: M.Gómez/ O.Debat