Canet de Mar es vesteix d'època per la Fira Modernista

Tot i que la pluja ha jugat una mala passada als paradistes en el primer dia de mercat, es preveu que l'esdeveniment es pugui celebrar amb èxit durant el cap de setmana

El centre històric de Canet de Mar s'impregna aquest cap de setmana d'elements, ambient i figuració per recrear l'època modernista. La 14a edició de la Fira Mercat Modernista presenta una vegada més una mostra d'oficis i artesania, actuacions, tallers, exposicions i visites guiades als edificis modernistes més destacats del poble. Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch i Ferrés i Puig són alguns dels arquitectes que van deixar empremta al municipi maresmenc.

A banda de les activitats programades, els canetencs es vesteixen d'època per l'ocasió, els comerços s'engalanen i, fins i tot, la restauració de la vila proposa plats tradicionals de finals del s.XIX i principis del XX. Dins la part gastronòmica també s'inclou una fira de cervesa artesanal.

Tot i que la pluja ha jugat una mala passada als paradistes en el primer dia de mercat, es preveu que l'esdeveniment es pugui celebrar amb èxit durant el cap de setmana.